Natuurfotografie

Nu voor een speciale actieprijs!

Docent

Gerbert Voortman is allround professioneel fotograaf. Zijn werkgebied ligt met name bij bruiloften en de zakelijke fotografie maar de fotografie begon hij als natuurfotograaf. 

Doelgroep

Beginnende en gevorderde fotografen. Je weet inmiddels hoe je camera werkt en wilt er meer uithalen en de wereld van natuurfotografie gaan ontdekken.

Doelen

Je gaat leren met welke instellingen je het beste de natuur in gaat. Van macro tot landschap, de natuurfotografie is enorm veelzijdig. 


 

 

 

Hoe zijn ze gemaakt?

 

 

Tijdens het theoretische gedeelte maken we een wereldreis waarin ik je laat zien wat er op het gebied van natuurfotografie allemaal te zien is en naar welke mooie plekken het je kan leiden.

Ook in eigen land zijn er volop mogelijkheden om aan de slag te gaan en ook hierin zal ik je inspireren.

 

We lopen ook een stukje door de basis van fotografie om je een inkijkje te geven in het technische deel achter de camera. Dit stukje know-how is een belangrijke toepassing in jouw ontwikkeling. 

 

Aan de hand van mooie voorbeelden en verhalen doorlopen we zo het programma. In de middag gaan we, enigszins afhankelijk van het weer, naar buiten met onze camera's.

 

Voor de workshop heb je een allround camera nodig, het liefst met een ruim bereik van dichtbij tot veraf. Heb je nog geen camera, dan is dit de perfecte kans om je te oriënteren. 

Theorie en praktijk

Een volle dag gaat het worden. Met theorie in de ochtend en praktijk in de middag. Je gaat met een tas vol kennis, ervaring en leuke plaatjes naar huis en bent klaar om nu weer geïnspireerd zelf de natuur in gaan.

Workshop natuurfotografie - zaterdag 3 december 2022

Workshop kan doorgang vinden bij minimaal 4 deelnemers. Locatie: Elsenerstraat 30A in Rijssen. Koffie en thee is aanwezig, lunch zelf meenemen of halen bij de bakker om de hoek. Een week voor workshop ontvang je een mail met informatie, ga er vanuit dat de workshop ongeveer van 10.00-16.00 uur duurt. 

€ 124,95

€ 74,95


Heb je nog vragen? App mij op 0621166652

Awardwinnaar
Awardwinnaar

Ambassadeur
Ambassadeur

Visitekaartje (download)
Visitekaartje (download)

123PIX.nl

 

 

Bezoekadres:

Elsenerstraat 30A

7461DN Rijssen

 

T. 0621166652

E. info@123pix.nl

W. www.123PIX.nl

 

KvK nr. 67555586

BTW NL002187455B98

Rekeningnr. NL70KNAB0403195926