Basisfotografie

Voor alle camera's én smartphones!

Docent

Gerbert Voortman laat je zien hoe te werken met alle soorten camera's. Door zijn ervaring als allround-fotograaf kan hij je dé perfecte uitleg geven over fotografie en ben jij klaar om te starten met je nieuwe hobby of er serieus mee verder te gaan.

Doelgroep

Beginnende en gevorderde fotografen. Je hebt ontdekt hoe leuk fotograferen kan zijn. Dit kan met je telefoon of met een camera, in de basis zijn dezelfde instellingen relevant. Je leert hoe de camera werkt en wat je met licht kunt doen. 

Doelen

Het belangrijkste doel is dat jij na de workshop weet hoe een camera werkt. Ook heb je geleerd te spelen met licht, doorkijkjes en standpunten. Vanaf nu nooit meer fotograferen op de automatische stand.


Al meer dan 200 deelnemers gingen je voor!

Hoe zijn ze gemaakt?

 

Ik neem je tijdens de workshop aan de hand en geef je een uniek kijkje achter de schermen van mijn foto's want ze zijn ontstaan op de meest onverwachte plaatsen.

 

Ik laat je zien waar kansen liggen en hoe je ze aangrijpt en breng je de basistechnieken bij waardoor jij nooit meer onzeker hoeft te zijn op het moment dat je de camera uit je tas haalt. 

 

Tussen een foto nemen en een foto maken zit heel veel verschil! :-)  

Theorie en praktijk, in één dag wegwijs in de fotografie!

Een volle dag gaat het worden. Met theorie in de ochtend en praktijk in de middag. Je gaat met een tas vol kennis, ervaring en leuke plaatjes naar huis en bent klaar om nu echt te gaan fotograferen. Tijdens het praktijkgedeelte gaan we het geleerde speels in de praktijk brengen. Erg leuk om te doen en je heb direct leuke foto's. We duiken de steegjes en straatjes van het centrum van Rijssen in, op zoek naar leuke onderwerpen. Bij slecht weer gaan we stoeien in de studio.

RECENSIES

Groepsworkshop in de studio van 123PIX in Rijssen

Tijdens de groepsworkshop doorlopen we de theorie in gezellige sfeer in groepen van maximaal 12 personen zodat er genoeg aandacht voor iedereen is. In de middag gaan we de theorie in praktijk brengen, dit is afhankelijk van de weersomstandigheden in het centrum van Rijssen of in de studio.

De workshop kan doorgang vinden bij minimaal 4 deelnemers. 

Op dit moment staan er geen groepsworkshops op de planning. Interesse in een privé-workshop? Neem contact op!


FOTOALBUM


Heb je nog vragen? App mij op 0621166652

Awardwinnaar
Awardwinnaar

Auteur
Auteur

123PIX.nl

Gerbert Voortman

 

Bezoekadres:

Elsenerstraat 30A

7461DN Rijssen

 

T. 0621166652

E. info@123pix.nl

W. www.123PIX.nl

 

KvK nr. 67555586

BTW NL002187455B98

Rekeningnr. NL70KNAB0403195926