Binnenkort nieuwe data

Docent

Gerbert Voortman laat je zien hoe te werken met alle soorten camera's. Door zijn ervaring als allround-fotograaf kan hij je dé perfecte uitleg geven over fotografie en ben jij klaar om te starten met je nieuwe hobby of er serieus mee verder te gaan.

Doelgroep

Beginnende fotografen. Je hebt ontdekt hoe leuk fotograferen kan zijn. Dit kan met je telefoon of met een camera, in de basis zijn dezelfde instellingen relevant. Je leert hoe de camera werkt en wat je met licht kunt doen. 

Doelen

Het belangrijkste doel is dat jij na de workshop weet hoe een camera werkt. Ook heb je geleerd te spelen met licht, doorkijkjes en standpunten. Vanaf nu nooit meer fotograferen op de automatische stand.


Hoe zijn ze gemaakt?

 

Ik neem je tijdens de workshop aan de hand en geef je een uniek kijkje achter de schermen van mijn foto's want ze zijn ontstaan op de meest onverwachte plaatsen.

 

Ik laat je zien waar kansen liggen en hoe je ze aangrijpt en breng je de basistechnieken bij waardoor jij nooit meer onzeker hoeft te zijn op het moment dat je de camera uit je tas haalt. 

 

 

Theorie en praktijk, in één dag wegwijs in de fotografie!

Een volle dag gaat het worden. Met theorie in de ochtend en praktijk in de middag. Je gaat met een tas vol kennis, ervaring en leuke plaatjes naar huis en bent klaar om nu echt te gaan fotograferen.

Groep (max. 8 personen) binnenkort weer een nieuwe datum

Tijdens de groepsworkshop doorlopen we de theorie in gezellige sfeer in groepen van maximaal 8 personen zodat er genoeg aandacht voor iedereen is. In de middag gaan we de theorie in praktijk brengen. De workshop kan doorgang vinden bij minimaal 4 deelnemers. 

Groepsworkshop Basis Fotografie (binnenkort beschikbaar)

Ongeveer van 9.00 tot 15.30 uur, een hele dag fotografie!

Je krijgt een week vooraf een informatiemail.

€ 150,00

€ 124,95

  • Vol

Of boek een privé-workshop

1-op-1 Workshop Basis fotografie

Een privé workshop is persoonlijker en leerzamer dan in groepsverband. Het is mogelijk dat ik naar jou toe kom maar het kan ook bij 123PIX.nl

Datum in overleg in te plannen. Deze workshop heeft dezelfde indeling als de groepsworkshop alleen is dan 1-op-1 of 2-op-1 indien gewenst.

€ 550,00

FOTOALBUM


RECENSIES

Heb je nog vragen? App mij op 0621166652

Awardwinnaar
Awardwinnaar

Ambassadeur
Ambassadeur

Visitekaartje (download)
Visitekaartje (download)

123PIX.nl

 

 

Bezoekadres:

Elsenerstraat 30A

7461DN Rijssen

 

T. 0621166652

E. info@123pix.nl

W. www.123PIX.nl

 

KvK nr. 67555586

BTW NL002187455B98

Rekeningnr. NL70KNAB0403195926