Welkom!

 

Willen jullie de trouwfoto's die iedereen heeft of echt iets bijzonders?

 

Ik ben Gerbert Voortman uit Rijssen en ben een enthousiaste, creatieve fotograaf met fantastische apparatuur waarmee ik jullie van dienst kan zijn. Ik zie fotografie als een vorm van kunst en zal gedurende jullie dag flink wat kunstwerkjes afleveren.

 

Dit is fotografie NEXT LEVEL! 

 

- De juiste klik op het juiste moment;

- Bizar creatief;

- Geen filters, pure kleuren;

- Drone-fotografie;

- De beste apparatuur;

- Enthousiasme en passie;

- Winnaar van diverse internationale awards;

De meest swingende dansvloer foto's;

- Vrolijk, leuk en met aanstekelijke humor;

- Superhippe trouwalbums, handgemaakt in Portugal!

 

Hoi! Ik ben Gerbert Voortman, 37 jaar en fulltime professioneel fotograaf. Omdat mijn studio in het centrum van Rijssen zo groot is heb ik daar ook een leuk kantoor waardoor ik overdag hele leuke mensen om me heen heb. 

 

Wie had dat gedacht... Toen ik 8 jaar geleden een digitale camera voor m'n verjaardag kreeg bleek dat het begin van een nieuwe passie. De camera ging mee op reis over de wereld en leerde mij anders kijken.

Na een periode van zoeken en spelen liep ik 5 jaar geleden de Kamer van Koophandel uit als ondernemer. Ik ruilde mijn veilige fulltime baan in de bouw in voor een parttime functie en elke seconde daarnaast was ik sindsdien met fotografie bezig.

 

Per 1 januari 2021 mocht ik mij fulltime fotograaf noemen en sinds dien draait alles om fotografie in het dagelijks leven. Ik organiseer workshops, neem een podcast over fotografie op, heb een fotostudio in het centrum van Rijssen en ben veel bedrijven van dienst voor de fotografie op hun website en social media. 


De mooiste momenten
De mooiste momenten
Foto's met karakter
Foto's met karakter
Bevlogen vakmanschap
Bevlogen vakmanschap

Waarom ik trouwfotograaf ben?

 

Elke bruiloft is weer uniek, je begint op een leeg canvas te schilderen en afhankelijk van de verf en penselen wordt het een Nachtwacht of Mona Lisa. Ik ga elke bruiloft onbevooroordeeld in om de mooiste momenten vast te leggen, een dijk van een fotoshoot neer te zetten en nadien alle energie te stoppen in een geweldig trouwalbum waarin het hele foto-verhaal aanwezig is zodat het bij het bruidspaar alle emotie van die dag en de momenten oproept, de maand na de bruiloft maar ook nog over 20 of 50 jaar.

 

Wat ik nog meer doe als fotograaf?

 

Als allround-fotograaf verzorg ik onder andere foto- en videografie voor bedrijven, heb een professionele fotostudio in het centrum van Rijssen en mijn wildlifefoto's zijn te koop als wanddecoratie. Daarnaast organiseer ik een podcast en ook workshops over fotografie voor hobby-fotografen, superleuk om te doen want ik mag de hele dag over mijn passie vertellen.

 

Jullie zijn van harte welkom om eens te komen kennismaken!

 

Portfolio

Styled Studio Weddingpix


Tarieven

Contact