Met de Bouwdeal van 123PIX is uw bedrijf elke maand voorzien van recent beeldmateriaal. Of het nu om portretfoto's van (nieuw) personeel of om een update van een lopend project gaat, u bent vrij om mij als beeldmaker eens per maand in te zetten.

 

Dit abonnement is inclusief de beeldbewerking (bewerken en monteren) en biedt zo een zeer interessante en actuele beelddatabase voor uw bedrijf. Zeer belangrijk in tijden van social media en online zichtbaarheid. De abonnementsvorm geeft u direct een stok achter de deur om actueel te blijven.

 

U kunt natuurlijk ook bouwen aan uw Bouwdeal. Uitbreiden van de werkzaamheden gaat op reguliere urenbasis (€ 123,- per uur). Genoemde prijzen zijn exclusief btw en reiskosten buiten Rijssen. Reisuren zijn inbegrepen wanneer het geheel binnen een dagdeel van vier uur plaats kan vinden. De Bouwdeal heeft een opzegtermijn van drie maanden.

 

Onderdeel van de standaard Bouwdeal is een introductiebespreking en kennismaking met uw Marketingafdeling waarin tevens een jaarplanning kan worden vastgesteld. 

 

123PIX is gespecialiseerd in het fotograferen en filmen van portretten en projecten. Zowel op locatie (landelijke dekking) als op kantoor kunnen de beelden worden opgenomen. 123PIX is in het bezit van bouw gerelateerde PBM's en het certificaat VCA-VOL. 

Bouwprojecten

Groepsfoto's

Evenementen

Zakelijk portret

Vacaturepromotie

Jubilea, pensioen of recepties

Studioportretten

Personeelsfeestjes

Projectpromotie

Natuur gerelateerde projectfotografie

Opgeleverde projecten

Projectvideo's

Presentaties, openingen en evenementen

Productvideo's in de studio

Door onderstaand formulier in te vullen zal 123PIX contact met u opnemen en de Bouwdeal verder introduceren.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Awardwinnaar
Awardwinnaar

Auteur
Auteur

123PIX.nl

Gerbert Voortman

 

Bezoekadres:

Elsenerstraat 30A

7461DN Rijssen

 

T. 0621166652

E. info@123pix.nl

W. www.123PIX.nl

 

KvK nr. 67555586

BTW NL002187455B98

Rekeningnr. NL70KNAB0403195926