Smartphone-fotografie

Groepstraining voor bedrijven - in één dagdeel uw personeel wegwijs met de smartphonecamera

Goede projectfoto's zijn tegenwoordig erg geschikt om betrokkenheid met uw (potentiële) klanten en werknemers te creëren met uw actuele werkzaamheden en projecten via social media. 

Uw werknemers zijn allen in het bezit van een camera op de telefoon, waarmee ze u vrijwel direct kunnen voorzien van het mooiste beeldmateriaal van de lopende projecten echter is de kwaliteit van deze foto's vaak ondermaats voor een afdeling marketing en communicatie. 

In één dagdeel leren fotograferen met de smartphone

Wij komen op uw locatie in de vergaderruimte of kantine een effectieve maar vooral een leuke training verzorgen waarbij we aan de hand van praktijkopdrachten uw mensen voorzien van de nodige tips en tricks waardoor ze de camera in hun smartphone beter leren begrijpen en dus betere projectfoto's zullen aanleveren.

Leuke training

De training duurt slechts 3 uur en heeft een sympathiek karakter. Perfect om te combineren met een personeelsuitje of andere dagdeeltraining. 

Aantal personen en voorwaarden

De training is geschikt voor groepen van 4 tot 12 personen. Uw zorgt voor locatie, koffie/thee voor docent en deelnemers. Deelnemers hebben slechts een opgeladen smartphone nodig. 

Docent

Gerbert Voortman is fulltime professioneel fotograaf. Hij is vakman op het gebied van huwelijksfotografie en bedrijfsfotografie en verzorgd tevens workshops en trainingen in zijn fotostudio in Rijssen. 

Doelgroep

Iedereen binnen uw bedrijf die wel eens foto's maakt met een smartphone.  Medewerkers marketing en communicatie, mensen in de buitendienst, vertegenwoordigers, fabriekmedewerkers etc.

Doelen

Na deze workshop gaan uw mensen anders naar de camera-optie van de smartphone kijken. Met een paar eenvoudig toe te passen tips zijn uw projectfoto's vanaf nu onderscheidend op social media en website.


Inclusief intake om specifieke doelen te bespreken

Omdat elk bedrijf haar eigen beeldstijl of karakter in de foto's wil terug zien is het van belang om voorafgaand aan de training een persoonlijk intakegesprek te houden. Hierin knippen we de training op maat voor uw bedrijf.

Groepstraining smartphone-fotografie voor bedrijven

4-12 personen incl. intakegesprek

Investering: € 999,- ex. btw

Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen telefonisch contact op

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Nog vragen? App Gerbert Voortman op 0621166652

Awardwinnaar
Awardwinnaar

Ambassadeur
Ambassadeur

Visitekaartje (download)
Visitekaartje (download)

123PIX.nl

 

 

Bezoekadres:

Elsenerstraat 30A

7461DN Rijssen

 

T. 0621166652

E. info@123pix.nl

W. www.123PIX.nl

 

KvK nr. 67555586

BTW NL002187455B98

Rekeningnr. NL70KNAB0403195926