werken met extern licht

Docent

Gerbert Voortman laat je zien hoe te werken met extern licht. Door zijn  technieken toe te passen bij inmiddels internationale award-winnende trouwfoto's kan hij je dé perfecte uitleg geven over extern flitsen zodat jij deze meteen kunt gaan toepassen in jouw fotografie!

Doelgroep

Beginnende en gevorderde fotografen. Je hebt wel eens gewerkt met een flitser of Led-lamp en wilt deze ook gaan gebruiken om creatiever te werken.

Je ben leergierig en wilt je foto's voorzien van wat extra's. Deze workshop is dan een mooie toevoeging op je bestaande skills en werkwijze.

Doelen

Het belangrijkste doel is dat jij na de workshop weet hoe het werkt én aan de slag kunt met extern licht. Je hebt geleerd vanuit welke instellingen je aan de slag gaat, welke effecten je kunt creëren en je kunt het meteen toepassen in je werk (of hobby) als fotograaf. Jij kunt vanaf nu bij elke foto dat beetje extra geven.


Hoe zijn ze gemaakt?

 

Ik neem je tijdens de workshop aan de hand en geef je een uniek kijkje achter de schermen van de Weddingpix-foto's want ze zijn ontstaan op de meest onverwachte plaatsen.

 

Ik laat je zien waar kansen liggen en hoe je ze aangrijpt en breng je de basistechnieken bij waardoor jij nooit meer onzeker hoeft te zijn op het moment dat je de flitser uit je tas haalt. 

 

Met deze kennis heb jij straks altijd je eigen mooie licht bij je op locatie zonder dat er een studio aan te pas komt.

Als je het licht begrijpt kun je overal een bijzondere foto maken!

Theorie en praktijk

Een volle dag gaat het worden. Met theorie in de ochtend en praktijk in de middag. Je gaat met een tas vol kennis, ervaring en leuke plaatjes naar huis en bent klaar om tijdens je volgende fotografie-klus het verschil te maken.

Binnenkort nieuwe data

Wil je de workshop 1-op-1 of met iemand anders volgen? Stuur me dan een berichtje, de kosten zijn € 550,- incl. BTW

Workshop Werken Met Extern Licht - Gerbert Voortman

Workshop kan doorgang vinden bij minimaal 4 deelnemers. Locatie: Elsenerstraat 30A in Rijssen. Koffie en thee is aanwezig, lunch zelf meenemen of halen bij de bakker om de hoek. Een week voor workshop ontvang je een mail met informatie, ga er vanuit dat de workshop ongeveer van 9.00-16.00 uur duurt. 

€ 124,95


Fotoalbum

Heb je nog vragen? App mij op 0621166652

Awardwinnaar
Awardwinnaar

Ambassadeur
Ambassadeur

Visitekaartje (download)
Visitekaartje (download)

123PIX.nl

 

 

Bezoekadres:

Elsenerstraat 30A

7461DN Rijssen

 

T. 0621166652

E. info@123pix.nl

W. www.123PIX.nl

 

KvK nr. 67555586

BTW NL002187455B98

Rekeningnr. NL70KNAB0403195926