Flitsen

Allround eendaagse flitscursus waarin de reportageflitser en studioflitser worden behandeld

De perfecte vervolgcursus voor de basisworkshop of wanneer je meer en vertrouwder wil gaan werken met flitslicht. 

Wanneer de lichtomstandigheden te lastig worden om te fotograferen kan de flitser je redden.

Ook in een fotostudio kun je met het mooiste licht werken en heb je als fotograaf de controle. 

Docent

Gerbert Voortman laat je zien hoe te werken met flitslicht. Door zijn technieken toe te passen bij inmiddels internationale award-winnende trouwfoto's kan hij je dé perfecte uitleg geven over flitsen zodat jij deze meteen kunt gaan toepassen in jouw fotografie! Slechte lichtomstandigheden bestaan niet.

Doelgroep

Beginnende en gevorderde fotografen. Je hebt wel eens gewerkt met een flitser of Led-lamp en wilt deze met meer kennis gaan gebruiken.

Je ben leergierig en wilt je de volgende stap in je ontwikkeling als fotograaf maken. Deze workshop is dan een mooie toevoeging op je bestaande skills en werkwijze.

Doelen

Het belangrijkste doel is dat jij na de workshop weet hoe flitslicht werkt én aan de slag kunt met de flitsers in je tas of je studio. Je hebt geleerd vanuit welke instellingen je aan de slag gaat, welke effecten je kunt creëren en je kunt het meteen toepassen in je werk of hobby fotografie.


Hoe zijn ze gemaakt?

 

Ik neem je tijdens de workshop aan de hand en geef je een uniek kijkje achter de schermen van mijn eigen foto's want ze zijn ontstaan op de meest onverwachte plaatsen.

 

We behandelen:

1. De flitser op de camera

2. Off-camera flash

3. De fotostudio 

4. Dansvloer-fotografie

 

Tijdens het praktijkgedeelte zal een professioneel model aanwezig zijn zodat je met mooi portfolio materiaal naar huis gaat. 

Workshop flitsen - woensdag 9 november 2022

De workshop kan doorgang vinden bij minimaal 4 deelnemers. Locatie: Elsenerstraat 30A in Rijssen. Koffie en thee is aanwezig, lunch zelf meenemen of halen bij de bakker om de hoek. Een week voor workshop ontvang je een mail met informatie, ga er vanuit dat de workshop ongeveer van 10.00-16.00 uur duurt. 

€ 124,95


Fotoalbum - eerdere edities en portfolio

Heb je nog vragen? App mij op 0621166652