Bruidsfotografie met Leonard Walpot

Een volle dag bruidsfotografie en inspiratie gegarandeerd!

Maximaal 8 deelnemers, vol=vol

 

Ondernemen in combinatie met fotograferen;

Op zoek naar de juiste momenten tijdens een bruiloft;

 

Journalistieke stijl toepassen in de trouwfotografie.

 

Investering:  € 206,57 excl. 21% BTW (€ 249,95 inclusief BTW)

 

Zaterdag 22-01-2022 in Rijssen


Foto: Leonard Walpot
Foto: Leonard Walpot
Foto: Leonard Walpot
Foto: Leonard Walpot

Bruidsfotograaf Leonard Walpot komt op zaterdag 22 januari 2022 naar Rijssen om een workshop te geven aan beginnende tot ervaren fotografen die kennis willen maken met zijn manier van fotograferen.

 

Tijdens de workshop gaat hij in op diverse beelden en legt hierbij uit vanuit welke hoek deze zijn gemaakt en geeft ook veel inzicht over zijn documentaire stijl van een bruiloft fotograferen.

 

De workshop duurt ongeveer van 9.30 tot 15.30 uur en je gaat naar huis met een tas vol inspiratie en nieuwe ideeën. De workshop wordt gefaciliteerd in de workshopruimte bij 123PIX.nl aan de Elsenerstraat 30A in het centrum van Rijssen (gratis parkeren).


Interview Leonard

Geweldig dat je naar Rijssen komt om je kennis te delen over fotografie. Kun je jezelf voorstellen in twee zinnen?

Ik ben Leonard Walpot, 33 jaar en woon sinds 2006 in Utrecht. Ik ben opgegroeid met Zeeland, maar heb ook een bijzondere band met Rijssen, want mijn vrouw komt uit Rijssen.

 

Hoelang ben je al fotograaf?

Sinds 2013 ben ik fulltime fotograaf.

 

 

Waarom ben je fotograaf?

Voor mij heeft dit alles in zich. Ik heb de natuurlijke drang om iets te creëren, daarnaast vind ik het mooi om met mensen te werken en ik vind het hebben van een eigen onderneming ook heel gaaf.

 

 

Werk je lokaal of ook over de grens?

Ik werk het meest in Nederland, maar kom voor huwelijken ook een aantal keer per jaar in het buitenland, met name in België en Italië, maar ik ben ook voor huwelijken in Spanje, Frankrijk, Engeland en Egypte geweest.

 

Welke vorm van fotografie ga je in de workshop behandelen?

Ik ga het hebben over trouwfotografie. En dan nog specifieker binnen de trouwfotografie: journalistieke, of documentaire trouwfotografie.

 

Voor wie is dit geschikt?

De workshop is geschikt voor fotografen die willen werken aan het vinden van momenten tijdens huwelijken. Daarnaast is er ook een klein stukje dat gaat over het mentale aspect van de combinatie fotograferen en ondernemen.

 

 

Is het theorie of praktijk?

Deze workshop is veel theorie. Ik bespreek specifieke beelden en leg uit waarom ik voor een bepaald standpunt heb gekozen en hoe een foto dan tot stand is gekomen. Ik wil met de workshop vooral inzichten geven aan fotografen die geïnteresseerd zijn in een documentaire aanpak van een bruiloft.

 

Wat gaan de deelnemers na jouw workshop anders doen in hun fotografie?

Ik hoop dat ik kan helpen weer op een andere manier te kijken. Ik denk dat je van andere fotograferen steeds een klein stukje wat interessant is toevoegt aan je eigen manier van kijken, dat maakt je werk uiteindelijk completer en completer.

 

Wat wil je over een jaar absoluut gedaan hebben op fotografie-gebied?

Goede vraag. Ik hoop vooral dat corona over een jaar verder is weggedrongen. Daarnaast zou ik graag een keer een huwelijk op Ibiza fotograferen en een keer in Mexico, maar dat hoeft niet per se komend jaar al het geval te zijn. 

 

Bedankt voor je mooie antwoorden en tot ziens op 22 januari 2022 in Rijssen!


boek hier je ticket

Workshop Bruidsfotografie - Leonard Walpot

Workshop Bruidsfotografie met Leonard Walpot op zaterdag 22-01-2022. Prijs is inclusief € 43,38 BTW. Je ontvangt een BTW-factuur.

Je ontvangt een week voor de workshop een mail met informatie.

€ 249,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen
Foto: Leonard Walpot
Foto: Leonard Walpot

123PIX.nl

Gerbert Voortman

Bezoekadres:

Elsenerstraat 30A

7461DN Rijssen

T. 0621166652

E. info@123pix.nl

W. www.123PIX.nl

KvK nr. 67555586

BTW NL002187455B98

Rekeningnr. NL70KNAB0403195926