Natuur aan de muur

Verfraai uw woning of bedrijfspand met spectaculaire natuurfoto's als wanddecoratie. Op deze pagina kunt u uw favoriete foto direct bestellen op canvas, plexiglas of aluminium.

 

Maak uw keuze uit onderstaande categorieën, klik, bestel en geniet! U kunt ook een eigen foto laten afdrukken of een safaripix cadeau geven.

 

Naast de Nederlandse natuur zijn er ook internationale collecties beschikbaar. Het is mogelijk om een uitgebreide collectie aan te schaffen, neem hiervoor contact op. 

 

Levertijd ongeveer twee weken. Genoemde bedragen inclusief BTW en verzenden. 


Collectie Gerbert VoortmanUw eigen foto als wanddecoratie

Uw eigen foto als wanddecoratie op canvas, plexiglas of aluminium. Nadat u de bestelling hebt geplaatst kunt u de bijbehorende foto sturen via WeTransfer naar info@123pix.nl onder vermelding van uw NAW-gegevens. 123PIX.nl is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van het aangeleverde bestand. 

€ 200,00


Waardebon Safaripix

Keuze uit een Safaripix-foto uit de webshop op canvas 120*80, plexiglas 60*40 of aluminium 60*40cm.

De waardebon bevat een unieke code welke door de gelukkige ontvanger kan worden ingewisseld voor een afdruk uit de webshop naar keuze.

De bon is beschrijfbaar aan de binnenzijde zodat je de naam van de ontvanger én afzenders kunt invullen en voorzien van een persoonlijke boodschap. 

Vul bij het bestellen je eigen adres in zodat de bon bij jou geleverd gaat worden en je hem kunt invullen. Er is een extra enveloppe toegevoegd zodat je echt een leuk cadeau hebt.

Geef een waardebon cadeau. Met een unieke code kan degene met deze bon een keuze maken uit de webshop. Deze bon betreft een fotokaart van 30*20cm. De waardebon wordt geleverd in een open enveloppe zodat deze beschreven kan worden met de namen van wie deze ontvangen is. Voeg het product toe aan het winkelmandje en volg de stappen. Na betaling ontvang je je waardebon met unieke code in huis.

€ 205,00

Waardebon is niet in te wisselen voor contanten en/of andere producten of diensten. Deze is enkel in te wisselen voor een safaripixfoto uit de webshop. Bon dient redelijkerwijs binnen een jaar naar afgifte te worden verzilverd. Meer informatie zie de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring, op deze site.