Informatie

Wat gaaf dat jullie gaan trouwen! Jullie gaan de mooiste dag van je leven voorbereiden. 

 

Zo'n dag gaat erg snel voorbij en daarom is het belangrijk om een goede attente fotograaf in te huren die rekening houdt met jullie voorkeuren en wensen en de dag gedetailleerd in beeld brengt. Als de dag voorbij is heb je alleen nog de herinneringen én natuurlijk de foto's. 

Voorbereiding

Gerbert Voortman Bruidsfotografie Rijssen Loveshoot Preweddingshoot

Kennismakingsgesprek.

Nadat jullie een afspraak hebben gemaakt gaan we een uurtje bij elkaar zitten aan onze keukentafel om kennis te maken en jullie interesses en eventuele foto-ideeën door te nemen. Ook laat ik mijn trouwalbums en de bijbehorende kleurstalen zien.

 

Loveshoot.

Hierna kunnen we optioneel een pre-weddingshoot/loveshoot inplannen zodat we elkaar nog beter leren kennen en jullie alvast wat mooie foto's hebben ter voorbereiding op jullie bruiloft.  

Deze loveshoot wordt door alle bruidsparen als erg prettig ervaren omdat jullie zo alvast aan de camera kunnen wennen. Tijdens jullie bruiloft zul je hier de vruchten van plukken.

 

Contact.

Tijdens jullie voorbereiding blijf ik graag op de hoogte van de dagplanning. Het is tevens handig dat jullie mij in contact brengen met jullie ceremoniemeester(s). Ook wisselen we ideeën uit die we op internet of elders tegenkomen. Ik denk graag met jullie mee wat betreft de perfecte fotolocatie.

De grote dag

Tijdens de grote dag is het mijn verantwoordelijkheid om de belangrijke momenten op de foto vast te leggen. 

En omdat de dag voorbij zal vliegen is het belangrijk dat jullie ontspannen en jezelf zijn. De hele dag als een fotomodel rondlopen draagt daar niet echt aan bij en dit zullen we dan ook voorkomen.

 

De mooiste foto's zijn uiteindelijk waar jullie als jezelf opstaan en waar jullie eigen identiteit in terug komt.

 

Tevens sta ik altijd open voor jullie eigen ideeën en locaties, het is belangrijk dat we er samen iets bijzonders van gaan maken.

 

Interesse?

Bekijk de tarieven en neem contact op via het contactformulier.

 

Gerbert Voortman Bruidsfotografie Rijssen Bruid

123PIX.nl

Gerbert Voortman

Bezoekadres:

Elsenerstraat 30A

7461DN Rijssen

T. 0621166652

E. info@123pix.nl

W. www.123PIX.nl

KvK nr. 67555586

BTW NL002187455B98

Rekeningnr. NL70KNAB0403195926